Skip to main content

Lediga jobb

Håll koll här när nya jobbmöjligheter dyker upp. 


Bilsäljare till KAVE Bil, Bilgruppen i Norr Örnsköldsvik

  • Vill du vara med på en tillväxtresa för att möta den elektrifierade framtiden?

Succén på KAVE fortsätter och Bilgruppen i Norr växer! Vi förstärker därför teamet med en driven bilsäljare som vill vara med på resan mot Örnsköldsviks starkaste bilåterförsäljare!

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden. På KAVE bil säljer vi för närvarande endast begagnade bilar.

Om rollen

Som säljare hos oss ansvarar du för hela affären från initierad kundkontakt till levererad bil. Det innebär bland annat att skapa och upprätthålla relationer till nya och befintliga kunder, att utarbeta och att på ett förtroendeingivande sätt presentera finansieringslösningar samt att leverera och följa upp sålda bilar. Utöver detta ingår också intern hantering av begagnatflödet. Arbetet sker i huvudsak på plats i vår bilhall i Örnsköldsvik. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att de bilar vi säljer presenteras på ett konkurrenskraftigt sätt både online och fysiskt i butik. 

Hos oss strävar vi alltid efter ett gott samarbete och mot högsta möjliga kundnöjdhet. Rollen som säljare hos oss är fartfylld och innebär daglig kundkontakt fysiskt i butik men också över telefon och via mail.

Om dig

Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och har ett starkt affärsdriv. Du är social och trivs i kundmötet. Vi ser att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet och tidigare arbete med försäljning är mycket meriterande. Viktigt är att du trivs med att arbeta självständigt och att du har lätt för att ta egna initiativ. Vi tror att den som drivs av att se resultat i sitt arbete kommer att lyckas i denna roll. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett krav för denna roll är B-körkort.

Vi erbjuder

Hos oss har vi en familjär känsla samtidigt som vi erbjuder tryggheten i att vara en del av en större och expansiv koncern. Vi har kollektivavtal och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser att kompetensutveckling är viktigt för att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och trivas på arbetsplatsen.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid där helgtjänstgöring (varannan lördag) ingår, vi tillämpar 6 mån provanställning. Lön efter överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

Läs mer om oss på vår hemsida www.bgnorr.se

Ansökan sker via mail med CV till rekryteringsansvarig.

För frågor angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig
Alexandra Sjöström
090-702396
alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

För frågor angående rollen vänligen kontakta
Fredrik Sjöström
VD KAVE Bil, Delägare Bilgruppen i Norr
fredrik.sjostrom@bergnersbil.seEXTRAJOBB HOS SUNDSTRÖMS BIL

Vår bilverkstad erbjuder med lång erfarenhet och stort engagemang kvalitativ service till våra kunder. Vi söker nu en ambitiös och pålitlig person som kan stärka upp vårt team i verkstaden i rollen som extraarbetare.

Våra krav för att klara av rollen:

Erfarenhet: Vi söker en person med tidigare erfarenhet inom fordonsindustrin eller relaterade områden. Det är meriterande om du har arbetat på en bilverkstad tidigare och har kunskap om reparationer, underhåll och felsökning av fordon.

Tekniska kunskaper: Du bör ha grundläggande teknisk förståelse och kunna använda verktyg och utrustning som används i en verkstadsmiljö. Färdigheter inom fordonsdiagnostik och elektronik är också önskvärt.

Självständighet och initiativtagande: Vi letar efter en person som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs. Du bör kunna hantera flera uppgifter samtidigt och vara flexibel nog att anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer.

Lagarbete: Du kommer att arbeta i ett team, så det är viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta med kollegor för att uppnå gemensamma mål.

Serviceinriktning: Vi sätter kundnöjdhet i fokus och söker därför en person som är serviceinriktad och har förmågan att tillhandahålla utmärkt kundservice. Du bör vara professionell, vänlig och ha en positiv attityd gentemot våra kunder.

Flexibilitet: Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, så det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till förändringar i olika arbetstider.

Körkort: Ett giltigt B-körkort är ett krav för att kunna genomföra arbetsuppgifterna på verkstaden.


Om du är en driven och pålitlig person som uppfyller ovanstående krav och vill vara en del av vårt team på Sundströms Bil, skicka in ditt CV och ansökan till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!


Är du vår tekniker?

Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet och noggrannhet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och ambitiös? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Bergners Bil startades 1984 och är idag auktoriserad återförsäljare för Kia och Subaru, i en fullserviceanläggning som omfattar 2700 kvm. Bergners Bil är en del av koncernen Bilgruppen i Norr som bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i fyra städer. Bergners Bil i Umeå, Sundströms Bil i Kramfors, Bilhallen i Sundsvall och Kave Bil i Örnsköldsvik!

Om rollen:

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och Subaru och en av Umeås största personbilsverkstäder. Vi strävar efter att alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Vi jobbar i ljusa och nyrenoverade lokaler med och med den senaste utrustningen. Som diagnostekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning och förebyggande underhåll på personbilar. Diagnostisering av bilarnas status sker i huvudsak med hjälp av data från bilens elektroniska system.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker. Ett krav för denna tjänst är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga och muntliga instruktioner på såväl svenska som på engelska. För att trivas i rollen så bör du känna dig bekväm med självständigt arbete som fordonstekniker. En stor del av det dagliga arbetet sker med dator därför är vana av att arbeta med datorer och olika tekniska system meriterande.

B-körkort för manuell växellåda.

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen bör du ha stort tekniskt intresse och ha en positiv inställning till ditt jobb. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du förstår vikten av att vara socialt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Vi ser att du kan ta egna initiativ och prioritera mellan olika arbetsuppgifter även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder:

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en bra arbetsgrupp som präglas av teamwork och trevliga kollegor. Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ständigt ska utvecklas på individnivå men även som grupp. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Ansökan:

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!